Tisková zpráva o dalším vývoji v kauze prodeje KD Repre v Mostě

07.10.2013 14:58

z brífinku politického hnutí „Občané městu, město občanům“ (OMMO) k dalšímu pokračování kauzy prodeje KD Repre Most, konaného ve středu 2. 10. 2013

Za hnutí OMMO se brífinku zúčastnili Leoš Vaněk, předseda, Hana Svobodová, 1. místopředsedkyně a Vlastimil Balín, jednatel OMMO, který brífink moderoval. V úvodním slově pan L. Vaněk seznámil se stručnou genezí celé kauzy prodeje KD Repre a zejména s aktuálním stavem po rozsudku a zdůvodněním Okresního soudu v Mostě dne 29. 8. 2013. Konkrétně v této věci uvedl:

„Této kauze se politické hnutí Občané městu, město občanům věnuje v podstatě od prosince 2009, kdy jsme činili kroky k registraci hnutí a kdy jsme zachytili velmi „podivné“ vyjádření, jakoby od „zeleného stolu“, do té doby bez bližších informací, kdy se ke zbourání KD REPRE vyjádřil pozitivně tehdy náměstek primátora za KSČM Jiří Kurcin, dnes uvolněný a nově také placený předseda kontrolního výboru ZmM. Přičemž ve volebním programu KSČM byly aktivity opačného charakteru, podporující péči a zachování kulturních stánků ve vlastnictví města. ... TISKOVÁ ZPRÁVA o vývoji v kauze prodeje KD Repre v Mostě